Hater(i)

Pentru cei ce încă nu cunosc noţiunea de hater, am dezvoltat aici.

Povestea începe aici, când Dan Necşa îl face hater pe dam-ul cel de 167 de metri. Nu e chiar corect respectivul apelativ în ipoteza în care acel comentariu nu avea legătură cu Dan Necşa, deşi era specificat numele lui. Nu e nimic neadevărat acolo, Dan lăsând cel puţin un comentariu la toate articolele proaste scrise de Raluca (nu la TOATE articolele pentru că Raluca nu a scris numai articole proaste – unele articole sunt doar slabe). Toată povestea asta poate fi o neînţelegere datorată neatenţiei lui Dan, care a tratat superficial cele 2 rânduri kilometrice scrise de dam-ul 167 aici de faţă. Încercăm să evităm o eventuală dispută prin următoarea provocare:

 

Cerem (noi, echipa de aici) ca blogărul dan Necşa să scrie un mărunt articol pe blogul personal prin care să definească noţiunea de hater şi să retragă apelativul atribuit tuturor celor ce nu corespund acelei definiţii. Nu e o somaţie, ci doar o propunere prietenească prin care sperăm ca distinsul domn să-şi clarifice anumite gânduri. Termenul este de câteva zile. În caz contrar (nu este sub nici o formă un act de răzbunare) îi vom arăta domnului Dan Necşa ce înseamnă hater. Nu e un comportament ofensiv, dar dacă acest mic efort nu se va observa pe blogul său înseamnă că are dificultăţi în a descrie clar aceste lucruri. Astfel echipa dam167 este bucurosă să ofere tânărului Dan o mână de ajutor.

 

Pentru eventuale întrebări (Raluca, având în vedere că lucrurile s-au precipitat în spaţiul tău, ai dreptul la replici şi/sau orice alte comentarii), punem la dispoziţie următoarele date de contact:

tel. 014 206 167 (se întreabă de Viorel – specialistul PR)

e-mail:   CEO@dam167.int

6 comments

  1. Apreciez dreptul la replica ce mi s-a oferit, insa prefer sa raman intr-o zona neutra… fiecare are dreptul la opinii si pareri! Daca articolele mele ti se par slabe, este dreptul tau sa spui asta… Eu pot sa moderez comentariile, sa ma amuz si sa-mi vad de viata in continuare! Pana la urma, calea cea mai sigura spre insucces este sa incerci sa-i multumesti pe toti!
    Toate bune!

    1. Articolele tale mi se par slabe pentru că sunt ambigue şi fără ţintă. Poţi mai mult. Sper că vei renunţa la ideile superficiale despre mentalitate şi motivaţie şi vei trece la ceva serios. Totuşi, “coaching” cu mama ta? Urmează şi exchanging de cărţi de vizită? Nu tragem totuşi o linie?
      De ce ai modera comentariile?
      De ce să mulţumenşti pe cineva? Scopul e să transmiţi ceva, nu să mulţumeşti. Ca să fiu constructiv, un exemplu pozitiv e Ana Matei, pe care o ai în blogroll.

  2. @Dam Pot sa te intreb de mine de ce nu te-ai mai luat? Adica inteleg ca esti ocupat, ca eu nu am mai folosit “proiect” asa des in articole si ca hosting-ul imi face figuri. Dar totusi, credeam ca avem ceva serios 🙂

    1. Se pare ca nu era ceva serios 🙂
      La modul serios, greseli facem toti, dar conteaza atitudinea. Aici eu nu prea am ce sa-ti reprosez avand in vedere ca nu ai spus prostiile pe care le-au spus altii. Mai mult, la tine n-am vazut paranoia cu haterii si stalkerii.

Leave a comment