Blogosferă, te iubesc!

A trecut ceva timp dar redacţia dam167 îşi ţine promisiunile. După cum era de aşteptat, în urma acestui articol nu s-a întâmplat nimic. E evident că Dan Necşa nu înţelege treaba cu haterii. Membrii echipei dam167 au un suflet nobil şi oferă o mână de ajutor tânărului Dan. Astfel, în emisiunea de azi el va fi invitatul de onoare, în speranţa că vom elucida misterul haterului. Mai brut spus, dar la fel de sacadat precum exprimările Mirunei, dacă Dan nu ştie ce e ăla heităr, îi arătăm.

 

Dan Necşa. S-a născut în data de 19 octombrie 1981, adică la o zi distanţă de 18 octombrie. A învăţat să meargă în 21 octombrie acelaşi an şi a rostit prima dată acid dezoxiribonucleic pe 3 martie 1982. În 1983 a ieşit de pe băncile liceului Aurel Coandă din Timişoara. Anul 1984 l-a dedicat activităţilor didactice, la şcoala generală Henri Vlaicu, din Timişoara, sub formă de voluntariat. În anul 2000 a devenit sudent (liber profesionist), iar în 2003 a absolvit Colegiul de Informatică Tehnologică de la universitatea Princeton, iar în 2005 a absolvit toată secţia (?). În 2005 şi-a început cariera de informatician/tehnolog/administrator/absolvent de secţii în administraţia publică, iar în 2008 a candidat pentru postul de primar. A câştigat. De atunci este primarul oraşului Timişoara. În 2011 candidează pentru funcţia de prefect al judeţului Timiş.

Viaţa tânărului Necşa a avut o traiectorie sinuasă, cazul fiecărui adolescent român de altfel. Ambiţios şi motivat de diverse scrieri de 2 lei, Dan a găsit puterea de a zâmbi chiar şi atunci când sorţii i s-au împotrivit. Acum vorbeşte foarte degajat despre toate problemele peste care a trecut (pierderea virginităţii fiind una dintre ele), cu o maturitate de invidiat.

Viaţa i-a surâs până la urmă tânărului Dan şi acum se bucură de o carieră de succes ca antreprenor şi proiectant, alături de Raluca Moisi. A devenit un parteneriat atât de bine legat încât atât prima, cât şi a doua soţie l-au părăsit. Punctul culminant al acestui parteneriat a fost prezentarea pentru un eveniment inutil şi mult aşteptat de comunitatea superficialilor din Timişoara: Positive Breakfast.

Dan îşi dedică timpul liber maşinilor, o mare pasiune a sa. Îl puteţi vedea aici, onorând invitaţia celor de la Top Gear.

 

Din păcate emisiunea se apropie de final, deşi ar mai fi atâtea de spus. Îi mulţumim lui Dan Necşa pentru prezenţa în emisiune şi sperăm să nu mai atribuie cuvinte ce-i sunt straine altor oameni, pentru că viitoarea emisiune ar putea avea un cu totul alt deznodământ. Vă mulţumim că ne-aţi urmărit, o duminică plăcută în continuare!

Advertisements

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s