despre

In 2006 mi-am redescoperit pasiunea pentru fotografie. Inca de la 4-5 ani mi-am dorit sa o practic, dar abia acum cativa ani am avut resursele necesare. Am vazut multe si mi-am dorit sa imortalizez multe. Acum am ocazia sa o fac si am posibilitatea sa-mi imbunatatesc tehnicile si cunostintele. Mi-am dorit un spatiu al meu, unde sa pot exprima ceva, oricat de mic ar fi acel ceva. De asta aici apar imagini sau texte mai reusite sau mai putin inspirate. Blogul e facut de mine, pentru mine. Unele articole ascund lucruri personale, altele nu.

Nu vreau sa ma identific cu blogul decat la un anume nivel, unul al conceptului si al trairilor. Ma multumesc cu a impartasi ceea ce eu consider ca merita cu oricine nimereste aici. Recent m-am hotarat sa grupez informatii sau idei in articole, lucruri pe care le-am incercat sau citit si sper sa fie de folos celor ce nimeresc pe aici. Imi place sa expun modul in care aleg sa vad si sa traiesc ceea ce e in jurul meu, totul inghetat prin vizorul aparatului.

Desi nu moderez comentariile, imi rezerv dreptul de a le sterge pe cele considerate deplasate. Daca aveti ceva sa-mi transmiteti direct, e-mailul din pagina de contact va sta la dispozitie.

Advertisements

8 comments

  1. Ştiu că ţi-ar plăcea. Nu e aşa un mare secret. E o legătură în blogroll care rezolvă misterul.
    (e un trend la voi în Bucureşti cu “atât” după ce spui ceva)

  2. Să știi că și eu am două curiozități: câți ani ai? Și din ce oraș ești? Nu știu de ce, dar am așa un feeling, că ai fi din vestul țării. Greșesc?!
    P.S. Îmi place headerul, sunt fan Canon de când lumea 😀

  3. trebe sa adaugi urmatotul aspect la descriere: din 2009 ti-ai descoperit pasiunea pentru a scrie “articole” despre “bloggeri” 😀 in rest stii cum, nu e prost ala care cere, e prost ala care da 😀

    succes ionut! si minte pe de-asupra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s