pagina noua: “despre”

Desi am blogul de cativa ani, ma consider “in blogosfera” de putin timp. Am citit si eu destul bloguri si inca citesc. De cate ori nimeresc pe un blog nou pentru mine, cu texte interminabile si diverse citate, incerc sa aflu ce urmareste autorul acelui blog. Daca sunt interesat de ideile, abordarea sau obiectivul acelui blog, continui sa rasfoiesc. Altfel, consider timpul necesar cititului peste randuri ca fiind irosit.

Acea pagina “despre” e valorificata in mai multe feluri de tinerii bloggeri. Unii scriu un milion de lucruri care ii fascineaza pe lumea asta, altii cauta o despcriere pompoasa despre sufletul lor pur, altii o sterg fara sa-i dea o sansa; mai putini dintre ei aleg sa formuleze totusi cateva fraze prin care sa sugereze ce incearca ei sa faca prin acel blog. Un exemplu negativ, care te descurajeaza inca de la inceput. Nu stii ce vrea sau ce si-ar dori sa faca. Sec si inexpresiv.

Acestea fiind spuse, am decis sa-mi dotez si eu umilul si nepopularul blog aici de fata cu una pagina despre. Sper ca acele randuri sa nu iroseasca timpul cititorilor si sa-i intoarca din drum pe cei care cauta altceva.

Actualizare:  Colega cu blogul mai sus mentionat a completat cu o pagina despre in care spune chiar si asl. Frumos din partea ei.

Advertisements

5 comments

 1. thx pt notificare, am lasat-o inactiva din greseala.
  e frustrant intr-adevar sa nu stii cine e cutarescul care opineaza/creeaza/publica.
  lumina buna! 🙂

 2. :)))) daca ai sti peste cate bloguri aiurea am dat..te-ai cruci. si nu numai ca nu intelegi din ‘despre’ despre ce e vorba. nu intelegi din tot blogul :))
  este adevarat, nici eu nu am facut o caracterizare a blogului…mai degaraba este a mea..insa nici nu m-am axat pe ceva anume…e o chestie personala, deci automat am consierat ca si ‘despre’ trebuie sa fie tot personal…zic si eu 😛

 3. Nu era vorba de blogurile unde proprietarul isi expune ideile, aspecte ale vietii sau alte lucruri mai mult sau mai putin personale. In schimb daca urmaresti sa te exprimi sau sa evoci ceva anume nu mai e acelasi lucru. E mai bine sa spui unde vrei sa ajungi sau ce ai de gand in continuare, astfel inca cititorul sa stie daca ar vrea sa te urmareasca sau nu. Mai ales daca ai un blog cu fotografii care nici macar nu urmaresc un tipar anume.

 4. A trecut ceva timp de cand ai scris asta si nu stiu cum am aterizat fix la postul asta, dar tin sa te anunt ca m-a determinat sa plantez si o pagina ,,despre blog” (aveam una ,,despre mine” – si ea ar trebui revizuita, dar altadata). Pentru ca ai dreptate, cand ajung pe un blog, caut rapid cu privirea paginile ,,despre”, caci vreau sa imi fac o idee generala despre orice o fi pe blogul respectiv sau macar despre cum se raporteaza proprietarul la el.

  Nu o consider o pagina absolut necesara, dar mereu e binevenita..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s