Lights, camera, action!

Ei bine, dragi colegi, dam ăsta își face debutul pe iutub. Astăzi, un clip filmat – cam prost, ce-i drept – de dam ăsta la Gura Apelor. Din motive de lipsă de echipament video, și de aparat foto care nu știe de-astea cu filmat hașde, calitatea e cât de cât. Nu știu dacă voi reuși să fac astfel de clipuri și pe viitor, nu știu dacă mă voi filma cântând sub duș sau în timp ce povestesc te miri ce, dar, am zis că dacă tot am încercat să filmez, să împărtășesc cu voi – știți voi că dam ăsta e bun la suflet și împarte cu voi orice porcărie.

Ca de obicei, apreciez orice feedback de la voi, dar chestii de genul ”fă-l, bă, mai bine!” nu știu cât ajută.

 

2 comments

  1. Aparent l-a pus youtubu’ în 720p HD, se poate și mai bine, dar e ok, vizionabil 🙂
    O chestie: pe final este un verde foarte saturat (cred că ăsta-i termenul), nu știu dacă e de la monitorul meu sau de la filmare.

    Filmările au atuurile lor, inclusiv când e vorba de natură, peisaje. Dau o notă de real și viață. Deci, felicitări pentru debut!

    1. E de la filmare. E o imagine panoramică, astfel condițiile de lumină se schimbă și camera (mai ales dacă nu e performantă) se adaptează mai greu. O să încerc time lapse, pentru că mă atrage mai mult decât video, doar că cere multă muncă și condiții bune de lumină.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s