Niște poze

Așa m-am angajat în postarea anterioară și da, ar fi frumos să mai pun și poze. N-o să zic prea multe, întrebați voi dacă vă interesează ceva anume. Apropo, am glumit la chestia cu aprecierile, n-o să mă plâng pe blog că nu mă like-uie nimeni, sunt blogăr mare, i can take it.

Am vrut la un moment dat să fac o secțiune cu wallpaper dar nu m-am ținut de idee – dacă vedeți ceva ce v-ar plăcea, cred că se poate rezolva. La wallpaper e puțin altfel prelucrarea și rezoluția de export, de asta zic.

e1e2e3e4e5e6e7e8e9e10e11e12e13e14e15e16e17e18e19

2 comments

  1. Faine poze. Cum mai e treaba in Egipt? Se poate vizita cu familia sau inca nu te simti in siguranta?

    1. Dacă mergi organizat (în general prin agenții de turism) nu e nici o problemă. Există tot felul de circuite, poți întreba la agențiile de turism care ți se par de încredere. Turismul a început din nou să crească la ei, iar poliția și armata au în general grijă de turiști. Dacă mergi organizat poliția (care e înarmată) cam are grijă de autocare/vase de croazieră etc. și din câte știu eu n-au mai fost incindente. Nu mi s-a părut nesigur în nici un moment, dar nu cred că m-aș aventura de capul meu prin Cairo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s