Îndrăgosteala maximă a zilei

Nu multe chestii îl pot face pe dam ăsta să se râdă, într-o zi de vineri plină de zăpușeală, și când mai are o schemă de calculat. Dar Doris l-a făcut. Pe dam ăsta să se râdă, zic. Hai să vă arăt.

”Nu am auzit de firma Elmas în viața mea, nici nu îmi place și nici nu mă pricep la domeniul tehnic. Compania aceasta fiind practic o companii tehnică, evidentă și ignoranța mea. E de știut că firma asta a plecat de la a repara ascensoare și a ajuns să fie atât de dezvoltată, în cei 25 de ani de existență, de ați zice că nu e de la noi…Mi-a plăcut pasiunea domnului director, se vedea că iubește ceea ce face și am reținut că a spus, frumos de altfel, și adevărat că totul îmbătrânește, chiar și lifturile și ne-a explicat mecanismul lor, cum se repară, etc.  Eu, poate nu știți, nu sunt fan lifturi, dar deloc, mi-e frică și nu urc în ele decât fooooooarte rar și musai însoțită și musai să fie lift nou. Mi-a plăcut tare tare mult când ne-a spus că lifturile noi făcute de ei conțin un dispozitiv care, dacă se ia curentul, nu te lasă să mori de inimă ca astea vechi, ci te duce la cel mai apropiat nivel/etaj, deschide ușa și hop, cobori! Așa zic, noa în lift de ăsta m-aș urca și eu! Ce mi s-a părut iar extrem de interesant și neobișnuit pentru România, zic eu, este faptul că, toate utilajele concepute de ei au un sistem de autodiacnoză și  se transmite defecțiunea prin sms, direct la fabrică.”

Nu, serios, e amuzant. Nici nu-mi vine să fac pe heitărul. Deci tanti asta Doris nu știe cu tehnic. DAR NICI NU E FAN LIFTURI! Doris voia să ne spună, mai boem așa, că lifturile n-o interesează. Nici partea tehnică, dar, dacă ar fi interesat-o, ce era acolo i-ar fi plăcut. Era fain că aveau chestiile sistem de siguranță, gen să nu crăpi – aici sunt de acord cu ea, e fain. Nici măcar n-am s-o iau peste picior pentru cuvântul ”autodiacnoză”. Deși, pe viitor, e posibil să devină Doris Diacnoză Bociort, în caz că heituial impune.

A, e îndrăgosteala zilei pentru că tanti asta anti lift s-a îndrăgostit de Brașov – în caz că se întreba cineva de ce dam ăsta incoerent.

5 comments

    1. Neeeeeeeeee, că au chemat-o la Brașov, că proiect, că eveniment, blogări, astea. Acolo trebuie să pui ceva pe blog, indiferent cât de sărac ești cu duhul. E cu sponsori, profesioniști, treburi – nu scrii, îți dă cu pișcotul peste ceafă.
      Oricum stai că asta e doar prima etapă, fiecare notează ce poate. Abia apoi încep toți să se laude unii pe alții, să mulțumească sponsorilor și să spună că ce eveniment fain a fost.

    1. Râzi tu… da’ crezi că ușor să te duci până în capătu’ ălălalt de țară să te pună unii să scrii despre lifturi? în loc de liftinguri? În plus, am cetit la ea acolo că dacă se supără nu-i mai trece, și că are câini turbo. OMFG dacă dă drumu’ la turbine pe dam ăsta?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s