Companie de deduceri la dam ăsta!

Înainte de toate, vă invit să apreciați/venerați/complimentați PR stunt-ul din titlu. Recunosc, nu mă pricep și nu vă pot explica fenomenul, dar că am învățat de la profesioniști. Mi se pare că etalarea unor asemenea cunoștințe dă credibilitate unui blog care urmează să ofere reduceri. Hai să n-o mai lungim, că doar e cald și cod afară.

  • 50% reducere la orice advertorial. Trebuie doar să scrii codul ”bulshit” în rubrica de observații a comenzii și beneficiezi de reducerea de 50%. Dacă dai like paginii de facebook a advertorialului poți câștiga, prin tragere la sorți, un tricou cu sigla advertorialului.
  • Dacă e caniculă căcălău, ai parte și de promovare căcălău la dam ăsta! Ai nevoie de promovare? ești un brand care înnoadă șireturi? dacă da, bagă mare la dam ăsta, la un preț unic de 50 lei/mcp (metru cub de promovare), pe toate rețelele sociale. Dacă nu sunt destule, inventăm și altele!
  • Apă de ploaie cu numai 10 lei! E cald, foarte cald, nu-i așa că transpiri?! dam ăsta șite că așa e, chiar înaintea ta, astfel ți-a pregătit apă de ploaie, să te hidratezi. Cu numai 10 lei poți comanda articole atât de slabe, încât sunt apă de ploaie!
  •  Din păcate la telefoane și tablete nu avem reduceri. Nu că nu ar intra în campanie sau ceva, doar că nu avem telefoane și tablete. Cu toate astea te invităm să dai like paginii de facebook a telefoanelor și tabletelor pentru a fi la curent cu viitoarele oferte!
  • Mega ofertă la PR stunt-uri! Cu numai *25 lei + TVA (dar TVA de 47.23%) ai acum 3 (trei) PR stunt-uri! Da, ai citit bine, 3 (trei) PR stunt-uri la preț de 1 (unul)! Vrei să pocești un titlu? vrei să cascadoricești un text? vino la dam ăsta! 

          *Oferta este supusă unor termeni și condiții.

Și mai avem ceva pentru tine:

Garanție extinsă la orice advertorial. dam ăsta îți garantează că orice advertorial e de toată jena pe o perioadă de 3 ani sau 50000 km. Te invităm să mai dai o dată like paginii de facebook a advertorialului (poate mai ai rude care ar da like) și beneficiezi de 2 revizii gratuite la advertorialul tău, desigur, numai cu litere originale.

 

Dacă cumva ai citit rândurile te mai sus și te strâmbi, probabil sorbind dintr-un Fanta de cireșe, în timp ce te gândești că îi ești superior/superioară lui dam ăsta și că, de fapt, dam ăsta e degeaba și oricum e în plus în blogosferă, află că te înșeli. Dam ăsta e necesar pe bloguri. Poți să înghiți în sec, poți să arunci doza de Fanta pe jos, te poți supăra, poți scoate limba, poți înjura produsele Apple, poți face ce vrei tu, dam ăsta este unul din pinioanele blogosferei. Nasol de tine. Chiar mai nasol decât de dam ăsta.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s