Artefactul zilei

Anul 3462, Valea Emerului. Un ofițer coborî din carlinga aeronavei, pășind anevoie prin criblura cenușie a văii. Blazonul din titan al Casei Khmerr lucea în lumina difuză a răsăritului. După ce privi grav către cele două luni, lăsă brațul drept pe lângă corp, ridicând ușor, cu țeava armei,  nisipul cafeniu de lângă talpa bocancului. Păși încet spre formațiunea de rocă portocalie care se afla la aproximativ cinsprezece metri de navă.

– Kwisatz Haderach! strică ofițerul, privind înspre navă și gesticulând cu arma spre nava ale cărei motoare începură să pulseze.

Se aplecă asupra formațiunii de rocă și înlătură cu mănușa praful cenușiu, dezvăluind o inscripție aparent veche:

”Dintr-un alt punct de vedere, mi-aș dori să devin blogger ambasador, fiindcă aș putea să învăț despre nutriția integrativă sau postmodernă, adică analiza a ceea ce mâncăm, în relație cu felul în care ne simţim din punct de vedere mental și emoțional, ia în calcul bio individualitatea, analizează energia din mâncare și mediul în care aceasta este consumată.”

3 comments

  1. Dar ce e dragă liric aici? Zâmbeam datorită talentului tău umoristic. Am schimbat Căpitanul la mine pe blog. Mersi, mersi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s