BlogOne. May the odds be ever in your favor!

Dimineață mă plimbam prin blogosferă. Din păcate mă plimbam cu pantofii murdari (lene, maică) prin blogosfera curată – rușine lui dam ăla, a strigat publicul. Cum se plimbă omul, mai vede un pantof la reducere, un covrig, floricele pe câmpii, dam ăsta a văzut asta. Programe (unele TV) cu Marte au tot fost, unele puerile, altele serioase, care e mai cosmopologist dintre noi o fi entuziasmat, ăla care nu, probabil mai puțin, nu despre asta vreau să heituiesc. Doar că merge extrapolată toată schema cu jocurile foamei, căci se cam clatină raționamentul. Deci și prin urmare, la fel de metodic.

1. Sunt aleși câțiva norocoși care vor fi trimiși să pișcotărească într-un mediu extrem de ostil. Hai să le spun și eu tributuri. Ei fac greul, so you don’t have to.

<ar fi imagini, dar hai să nu fim tendențioși>

2. Vor exista cargo-uri cu alimente și alte chestiuni trebuincioase. Se numesc firme de curierat. Mai mult decât atât, se fac donații și crowdfunding. Poți fi chiar și tu un Sponsor (ai buton de paypal pe multe bloguri).

<ar fi și aici imagini, dar hai să nu fim tendențioși>

3. Absolut tot va fi pozat, filmat și pus pe rețelele de socializare. Da, e un fel de Reality TV Show. Dar tunuri, tunuri oare au? Au, dar și dau.

<imagini – w.w.w.>

În final, pot și eu să spun Happy Jocurile Foamei?! And may the pișcoț be ever in your flavor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s