Așea, între ședințe…

… zic că merge o heituială. Avem, da, la Oana, avem deci un articol (ca să mă exprim plastic, non didactic, într-un limbaj de conferințe) că cum să-și asume lumea. Acum, legat de asumarea asta, prin blogosferă, fiecare înțelege ce vrea. E părerea lor, chiar dacă există o definiție unde scrie, la propriu, negru pe alb ce și cum. În general, asta cu asumatul implică responsabilitate/răspundere. Adică dacă îți asumi ceva, e mai mult o obligație, nerespectarea ei ar presupune niște consecințe.

În blogosferă, a-ți asuma înseamnă că ai un ceva dubios de spus, ceva care probabil va fi contestat. Dar tu îți asumi. De fapt nu asumi nimic, căci la primele combateri te vei considera heituit, căci era părerea ta asumată. Vă rog să mă loviți cu armătura peste bascheți dacă treaba asta are, prin absurd, sens.

Ironia face ca, un comentator al Oanei, Adiți, să pară nelămurită și să întrebe că cum, că ce. Știți părerea mea, în blogosferă cei ce strigă că scriu postează numai tâmpenii care driblează logica. Heituiala asta la adresa Adrianei e mai mult o consecință a faptului că, uneori articolele trebuie să informeze, faptic, dar ele nu reușesc. Pentru că da, sunt scrise prost. Mergem la Adiți.

Vă provoc să înțelegeți ce vrea să spună în pseudoreclama aia. Pentru oamenii normali, fotbalul ăsta cu roboți cam asta presupune. În stil extrem de românesc, opacitatea lui Adiți duce la asta. Pe lângă faptul că nu înțelegi ai cui sunt roboții și dacă trebuie să-i construiești, e greu de dedus ce caracter are competiția al cărei premiu este nu știu ce tabletă Asus care, ați ghicit, îi place lui Adiți. Ideea e că e proiect. Cine și ce face, e oarecum neclar. Poți fi licean, scafandru, tehnolog, inginer, blogăr, băgător de seamă, Adiți sau dam ăsta, că merge dacă e Python și niște C++. Proiectul ăsta are susținători căcălău. Normal, mai mulți susținători decât ceva concret. Dacă îmi permiteți, cu atâția susținători ai zice că tot fotbalul ăla se va desfășura în spațiu, cu rachete.

Fac o scurtă referire la treaba de mai sus cu faptele și informarea: Adiți e cu relații publice, limbă de lemn, pișcotăreală semi profesionistă și ne-a spus de treaba cu robotica.

Bonus: ce zice Adiți la articolul Oanei, că sigur vă era lene să citiți:

”eu inteleg ce zici tu, dar incerc sa caut un exemplu la ce zici, ideea in sine da, e ok, dar ai un exemplu de aricol, persoana, care a scris ceva doar de dragul de a relata ceva, de a obtine trafic, fara opinie?”

 

Gata, că trebuie să găsim o soluție pentru trecerea conductelor prin pereții din beton. Vă doresc robotizare plăcută în continuare.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s