Pișcotul de Aur

Bună seara și bine v-am găsit la o ediție specială a jurnalului de seară. Da, e o zi specială astăzi pentru că redacția dam167 a desemnat un câștigător pentru trofeul Pișcotul de aur. Nu s-a lăsat cu nominalizări, pentru că nu e ca la oscar, dar a fost o răsturnare de situație: până acum ceva timp redacția dam167 ar fi decretat-o pe Raluxa ca fiind Regina Pișcoturilor – și implicit posesoarea acestui râvnit trofeu – până dam ăsta a văzut asta:

”Foto: Possible Not Impossible by Shutterstock (e foto cu licenta speciala obtinuta in urma unui parteneriat cu ei)” – aici poza în discuție.

Ei bine, această pișcotăreală care a cucerit inimile echipei din redacția dam167, aparține de Nebuloasa. Observați finețea, rafinamentul și totuși violența cu care cititorul e transpus în inima parteneriatului, un parteneriat care, în ciuda omniprezenței, n-are nimic de a face cu articolele. E o licență specială, e un parteneriat. E mai mult decât o poză care probabil ar valora vreo 0.5 euro – e sufletul articolului. E acea picătură de culoare care se dăruiește creației, care dă naștere, care dă suflu. Doamnelor și domnilor, trofeul:

2 copy

 

Decernarea trofeului va avea loc mâine, 11.02.2014, la Sala Polivalentă blogosferică, alături de câteva nume sonore din blogosfera autohtonă: Tonomata cu Scufiță+Sotz, Ovidiu Sîrb, cuplul TVDeCe, de pe aripile culturii Bloodie și Oana Kovacs și nu în ultimul rând Cristina Puțan, PR-ul mai timișorean decât toți timișorenii la un loc.

Acum vă las pentru vă putea elibera programul de mâine pentru a face loc acestui magistral eveniment.

Organizator: dam ăsta și redacția.

Parteneri: Porșe Timișoara, mulți alții, Cristi amTour, ANB (Asociația Națională Blogosferică).

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s