8:30

… trebuie să-mi schimb sunetul alarmei. ”Nobody can tell ya/There’s only one song worth singing/They may try and sell ya/Cause it hangs them up to see someone like you” spre duș, cred… ”But you’ve gotta make your own kind of music/Sing your own special song/Make your own kind of music/Even if nobody else sings along” na, asta ar trebui să mă treazească. Dușul fierbinte e de departe cea mai frumoasă parte a dimineții. Sarcini de probă. Încărcare uniform distribuită pe barele verticale și orizontale. Nu ar merge solicitări concentrate în noduri, pentru că nu aș mai putea încărca separat barele orizontale și verticale în aceeași schemă statică. Cred că o eroare de 1-3% ar fi suficient. Eh, mai bine valori mai mici, dar nu cred că o să am timp. De ce am tot timpul șampon Nivea? Sunt în campanie sau ce mama dracului?! Trebuie să-mi iau alt șampon.

Cafea. Următorul pas. Am pus apă în fierbător. Te-ai gândit vreodată la dependența de cafea? la experiența pe care o simte corpul tău când bei cafeaua de dimineață? cum ți se infiltrează cafeaua în organism într-o simfonie a tremurului? la nivel de ADN? sper că nu, pentru că atunci ai o problemă. Cum naiba să te gândești la tâmpenii de genul? ADN, auzi. ADN și retină. Nu te doare ochiu’, te ustură retina. Nu te jenează mațu’, ți-e afectat ADN-ul. Ai zice că ești un blogăr profesionist care încearcă să scrie elevat. E posibil să impresionezi un om cu patru clase cu un astfel de limbaj biotehnic. Cafeaua asta Davidoff ar trebui să aibă o aromă aparte, ceva. Poate are, dar eu n-o simt. Lasă, mai mult lapte.

8:52. Am ieșit afară, pe ponton. E frig, dar lacul e liniștit. Zăpada de pe maluri s-a mai topit, dar parcă tot frig e. Pe la vreo o sută de metri, un om într-o barcă. Ce…? a, pescuiește. Are o barcă verde închis, cu vâsle. L-am observat mai ușor datorită vestei roșii de salvare. A, stai, parcă sub ea are haine de culoarea camuflajului. Pescar adevărat. Chiar dacă de la distanță arată ca un salvamar, păstrează  urmă de camuflaj. Pare liniștit. Învârte din când în când undița aia. Mă întreb dacă a prins ceva. Treaba lui, eu o să intru că e prea fig pentru mine. Am intrat în birou, am pornit laptopul și m-am uitat lung la Ramses. Începem?

 

O nouă zi din viața freelancerului amator. Astăzi trebuie să scriu și concluziile, dar după ce mai și lucrez.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s