Cetatea Alanya

Zic să mai pună dam ăsta niște poze. După cum v-am obișnuit în ultima vreme, vă spun pe unde (Alanya, Turcia), fără să vă povestesc prea multe. Pe scurt, un loc ce merită vizitat, merită privit. Alanya este o cetate încărcată de povești și legende și, ca aproape toată Turcia, un loc iubit de Cleopatra. Se spune că în vremurile vechi, când Cleopatra n-avea pe nimeni de cucerit și se plimba cu Antoniu (Marc Antoniu), îi prostea pe bărbați, provocându-i să arunce pietre în mare, de pe metereze. Din cauza vântului puternic, pietrele se loveau de stânci înainte de ajunge în mare iar protagoniștii sexului tare trebuiau să se arunce în mare. Deh, tipic femeiesc. Cică toată tărășenia asta dovedește inteligența Cleopatrei. Da. Hai să n-o mai lungim, pozele deci.

IMG_0101

 

IMG_0104

 

IMG_0113

 

IMG_0114

 

IMG_0117

 

IMG_0121

 

IMG_0126

 

IMG_0189

 

IMG_0208

 

IMG_0220

 

IMG_0229

3 comments

  1. Parca ar fi vederi…Atat de mult albastru.Dar ai surprins exact nuanta apei? Sau ai prelucrat un pic cromatica ?Pentru ca albastrul e pur si simplu fabulos.Te pierzi in el.

    1. Am făcut niște mici corecții. Albastru e puțin accentuat de filtrul de polarizare (mai mult la cer), dar da, așa era și în realitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s