Blogări ca blogări, dar cititorii…

Ca să vă faceți o idee despre cititorii de bloguri din România, intrați aici. Neoficial, cititorii de bloguri sunt tineri, prosperi și educați. Majoritatea citesc cărți și se uită în general la documentare și TVR Cultural, niciodată însă la OTV. A da, și nu citesc cancanuri.

Bun. Se făcea că scria o fătucă un articol. Surprinzător, articolul a generat o sumedenie de comentarii, articole și chiar injurii. Articolul – controversă are, într-adevăr, o notă de superficialitate. Ciudat însă, diverși s-au trezit să catalogheze idealul domnișoarei ca fiind nerațional sau, să critice impertinența care-i permite să aibă asemenea doleanțe. Unele articole au fost mai blânde (de exemplu la dojo), la mijloc unul ironic și jignitor iar la extrem, articole scrise de alți deștepți, ca de exemplu ăsta. Citez din ultimul exemplu:

”Băieților le place să bea bere, să înjure, să se uite la meciuri, la filme porno, la cururi și țâțe, să se scarpine la coaie etc. Acuma, dacă tu vrei ca ei să facă ce îți place ție, să nu te miri când or să vrea și ei să faci ce le place lor. Ești sigură că vrei să te bagi în asta? Nu mai bine rămânem noi, aceste două sexe, fiecare cu treaba noastră, masculii cu meciurile și scărpinatul la coaie și femelele cu shoppingul și cafelele cu amicele? Zău, așa ne-a lăsat pe noi dumnezeu pe lumea asta, de ce vrei tu acum să strici lucrătura divină, ce ești tu, anticristul?”

Bun, fătuca care a expus rândurile de mai sus s-a grăbit să scrie un articol de 1677 de cuvinte (omieșasesuteșaptezecișișapte) prin care o privește de sus, folosindu-se de exprimări de mahala. Mai mult, fătuca asta are chestii mai importante de făcut, cum ar fi vizionarea unui serial.

Multe comentarii sunt adevărate compilații de terapie a relației și imobiliare, condimentate cu povețe mature privind sexul. Unii au luat partea bărbaților și au expus lucrurile pe care ar trebui să le aibă o femeie înainte să viseze la un bărbat. Bineînțeles că au urmat atacuri personale în sute de comentarii și concluzia aproape generală că, respectiva Ană Marie, oricum ai lua-o, nu merită ce spune ea că vrea. A, știați că e și moldoveancă? Asta pare să întărească, cumva, jignirile. Stați așa, mai luăm un comentariu:

”Ea cere 6 chestii. Sa zicem ca arata bine (nu stiu, ramine de vazut), eu am o lista de inca 5:

– sex cum si cind vreau eu. Daca vin la 3am cu plua sculata, se trezeste si o ia frumusel in gura, fara scandal. Si-si mentine anusul curat at all times, ca atunci cind am chef sa o fut in cur nu vreau sa dau de “petrol” cind incep sa “forez”. Si are 2-3 prietene cu care poate veni cind am chef si de alte gauri si de alte tzitze” – ăsta e un tip cu un Audi A6 negru care trece pe roșu iar la verde se oprește.

 

Poate cititorii de bloguri nu urmăresc OTV. Se pare că își fac o variantă online, de câte ori au ocazia.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s