Social Media – spre culmile succesului

Dacă tot sunt în pauza de masă (da, am mâncat și da, să-mi fie de bine), hai să social media puțin, înainte să mă întorc la profilele geologice. Apăi dam ăsta nu știe cum e cu social media asta că de, nu e expert – așa că ascultăm experții. Păi ia priviți dragi colegi, ce amatorism la unii în șaormerie! Dam ăsta dezvoltă, doar așa, după logică și bun simț:

  • Agenția nu știu care trimite la Cristina Bazavan ciocolățici Rom, la văzul (în social media) statusulului primitoarei. Mai multe, așa cam pentru toată blogosfera. Se mulțumește tot în social media. (asta e bună practică în social media)
  • Șaormeria nu știu care zice că poți câștiga șaorma, da’ trebe să dai like și share pe unealta de bisnis. (nu e bună practică, căci contravine regulamentului)

Deducem de aici (de fapt din toată blogosfera) că ăia care fac bine sunt ăia care dau. Vorba aia, frăția pișcotului. Blogurile au duduit tot timpul de laude la adresa celor ce dau ceva moca. Normal, oricât de neortodox sună, îți vine să zici că alta era concluzia dacă cei cu concursul strecurau o șaormă supt șapca manafiană – deh, românisme.

Dacă tot spui că așa da și așa nu, măcar exemplele să fie din aceeași categorie, aici putea fi tot un cadou făcut, dar de proastă calitate sau dergadat. Dacă respectivii blamați în articol trimiteau o șaorma împrăștiată prin plasă, da, putea fi un exemplu de ”așa nu”.  Simplul fapt că unul încalcă regulile și altul face cadouri sunt doar două lucruri care nu se pot compara.

 

În altă ordine de idei, brenduri brenduri, oare când veți ignora cretinismul blogosferic?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s