La mulți ani!

Da, s-a întors dam ăsta. N-am mai ajuns pe aici în ultima vreme din motive de mâncare și băutură. Știu că nu mă credeți, dar e greu. 1,5 kg nu se țin în mână singure. În fine, după o pauză de mai bine de o săptămână, am reușit și eu 3 cadre, ce-i drept, cam slabe. Vă asigur că urările mele cu mulți ani și multe bucate nu împărtășesc amăreala pozelor, dar altceva n-am. Poate mai încolo, când se mai dezgheață pe afară. Na, până una alta, la mulți ani și vreo 3 poze!

IMG_9018

 

 

IMG_9019

 

 

IMG_9021

 

 

Dar stați, că nu e tot.Voi credeți că dam ăsta citește degeaba bloguri slabe la birou? Nu nu. Am mai învățat eu una alta și acum pun și niște poze cu rebrănduială sau ceva de genul. Marketing și social media, neică. Bine, doar niște poze din instagram dar na, pentru pionierii marketingului românesc, instagram ăsta e ceva, spus în mod bucureștean, de mare fel.

IMG_0429 copy

 

 

IMG_0428 copy

 

 

Da da, știu că sunt proaste pozele, dar n-am putut începe anul cu o heituială. Motive aș fi avut totuși, că au fost destule tâmpenii în cele 2-3 articole scrise de blogării de succes, dar nu se poate chiar așa din primul articol din 2013.

Hai încă o dată la mulți ani!

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s