Super ofertă de la dam ăsta

Acum, în preajma sărbătorilor, se mai înmoaie și dam ăsta și vrea să facă lucruri bune. Prin urmare, pentru a evita astfel de lucruri în viitor, dam ăsta se oferă să scrie asemenea porcărele în locul blogărilor consacrați. Desigur, pe gratis. De azi înainte, dam ăsta e disponibil pentru advertoriale de slabă și foarte slabă calitate, normal, în limita timpului disponibil. Așa că, scrieți acolo pe mail ce și cum și dam ăsta ”livrează”. Stai, că trebuie să sune profesional.

Puteți depune ofertele voastre de colaborare la adresa: archdam167 [at] yahoo [dot] com.

Dacă vreți voi, facem să sune blogosferic și organizăm concurs, gen cine să câștige reclamă gratis la dam ăsta. E foarte tare, e ceva ce ar face și blogatu. Deci, stimabililor, sper că nu vom mai găsi așa un link într-un asemenea articol (adică ăla citat). Bine, știu că la dam ăsta e traficul ca la Vânju Mare, da’ poate să apară articolul de mai multe ori sau ceva de genul.

 

Campania de față își propune să scoată articolele cretine (ce stau la baza heituielii în blogosferă) de pe blogurile oamenilor minunați. Astfel, ei nu vor mai fi heituiți și luați la rost de cititorii, hai să nu ne mai ascundem după perdea, de cele mai multe ori închipuiți.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s