Pișcotar de serviciu – studiu de caz

Se dă articolul.

[Context]

Colegul hoinar este invitat la lansarea unui produs. Panci. Cu mere, whiskey și brand. Se deplasează corespunzător către locație, fără autoturism, cu scopul de a face networking, de a analiza posibilități de business, de a dezvolta idei noi și, de ce nu, de a socializa într-un mediu casual, cu ”oameni faini”. Punctele slabe sunt: cunoștințele zero ale colegului legate de băuturi, mai cu seamă ale celor ce fac scopul pișcotărelii.

[Desfășurarea ostilităților]

Domnișorul ajunge, soarbe niște produs, scrutează mediul înconjurător, notează ceilalți reprezentați de vază ai blogosferei și continuă în stilul casual.

[Livrearea conținutului]

Se scrie articolul citat din următoarele motive:

– din bun simț și politețe;

– deoarece se pot naște colaborări de bisnis;

– a fost cu invitație, nu te faci că plouă;

– e ceva mult prea ușor din punct de vedere material pentru a-ți da interesul să scrii ceva de calitate;

[Networking]

Se menționează cel puțin unul dintre colegi. E o regulă nescrisă a blogărului profesionist.

[Concluzii]

Puțină socializare cu puțin articol slab, singurul lucru pur din toată povestea asta fiind alcoolul, în proporție de 15%.

 

Advertisements

2 comments

  1. Flacaul asta se vede n-are nicio treaba cu bauturile desi nu ca ar trebui sa ai ca sa degusti din bautura celor care manca shaorma cu de toate. Trecand peste asta, cum sa-si pastreze proportiile cand e amestecat cu suc de mere? Care proportii?

    1. Ei consideră asta ca fiind blogging. E clar că nu se pricepe, că n-a avut chef să citească și alte treburi. Problema e că nu-l mai chemau ăia dacă nu mergea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s