Voi scrieți advertoriale slabe?

Voi poate nu, dar Piticudouășunu da.

Hai să încercăm fără prejudecăți, mai întâi. Poate omul voia să fie util. Ce e aceea o verificare a mașinii pentru iarnă?

  • Diagnoză – e primul lucru de bun simț pe care îl poți face la o mașină. Dacă aparent nu se vede nimic, căutăm în profunzime.
  • Verificare baterie – asta se poate face oricând, nu are neapărat legătură cu anotimpul (la bateriile moderne). Dacă ai făcut primul pas, îl vei face și pe ăsta.
  • Verificare frâne – pe lângă ITP (inspecția tehnică periodică), e bine să verifici frânele la fiecare revizie, în general în fiecare an. Ajunge.
  • Verificare fluide – în gneral an de an, la revizie. Din nou, ajunge. Dacă ele sunt schimbate normal, nu există pericolul să-și piardă proprietățile.
  • Verificare lumini – e bine să, în caz că observi nereguli.
  • Verificare roți – având în vedere că schimbi cauciucurile, ai echilibrat roțile, poate chiar ai reglat unghiul de fugă.

Bun, cam asta e verificarea. După cum se observă, dacă te ocupi personal de mașina ta, în afară de prgătirile normale de iarnă, poți bifa cele de mai sus în 10 minute. E posibil să vrei să faci toate astea la un service, ceea ce e foarte ok. Asta a fost de fapt introducerea pe care piticudouășunu n-a mai scris-o, că-i lua prea mult timp. A trecut direct la scop și anume cum că la mercedes ți se verifică gratuit luminile. Da. El, de exemplu, avea un far tremurând. Da, sigur se simte ușurarea din rândul șoferilor de pretudindeni acum că piticul luminează corect drumul. Între noi fie vorba, când mergi cu luminile de ceață aprinse fără motiv ești mai periculos decât dacă galopezi cu faru-ți tremurând. Dar nu mai spuneți și voi la toată lumea.

 

Dar tu, după ce ai citit un advertorial prost, nu te duci la servis să-ți verifici mercedesul de iarnă, adică să aibă ”toate farurile corcte”? Rău faci dacă nu.

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s