Sfaturi pentru agenții

Adică pentru agențiile serioase de edvărtaizing, care lucrează cu blogării. De fapt nu prea lucrează nimeni, dar asta e o altă poveste. Aceste sfaturi sunt menite să corecteze partea materială, pe care blogării o merită, de fapt. Știm că ma primesc ei câte o bere cu lămâie, un aparat de fotografiat din carton sau șampoane. Nu, dragi agenți, nu ajunge. Oare nu vedeți voi truda cu care se pișcotărește în blogosferă? oare nu vedeți voi entuziasmul cu care vi se copipeistuiesc link-urile sub egida ”lucrăm cu brandul”? oare nu vedeți voi cum livrează blogării întru satisfacerea clienților voștri? Ei bine, pentru toate astea, blogării merită mai mult. Prin urmare, dam ăsta vă sfătuiește ce și cum să faceți:

 

  • La evenimentul care găzduiește pișcotăreala există un router wireless? Nu? Păi ce mai așteptăm? Nu au toți trafic inclus la smartfon. Nu, chiar și acum când e limitată doar viteza, tot n-au.
  • E posibil ca blogării să rămână fără baterie la smartfon în timpul evenimentului. Pentru că au fost la budă și s-au jucat pe el, na. Ce contează motivul? Soluția, punem un laptop la dispoziție. Da, și să aibă tastele Ctrl, C și V lustruite, că de ele au nevoie.
  • E așa o problemă, în anul 2012, să punem niște gustări ca lumea? Voi n-ați auzit aia cu omega 3 și somonul?
  • Ia priviți la soldații ăștia: Nebuloasa, Adrian, Raluxa, piticudouășunu. Oare nu se putea, întreb, oare nu se putea presa acest Cosmote să facă cadou niște aifoane la blogării ăștia minunați? Sau vi se pare normal ca aceștia să bălească an de an la aceste lansări? N-aveți suflet, vă spune dam ăsta!
  • Blogării au tot timpul agenda plină. Chiar nu puteți anunța în fiecare dimineață pe unde sepișcotărește? Vorba aia, să știe fiecare pitic dacă merge sau nu cu mașina, că ar acumula și stomăcelul o bere, dacă nu e cu bănat.
  • Telefonul ca telefon, dar, așa mai rar, o dată la doi ani sau ceva, nu s-ar putea face cadou un leptop? Hai că nu e așa mare lucru…
  • Tot blogărul vine la lansare, dar pe blog trebuie poze. Nu s-ar putea pune la dispoziție un DSLR din partea casei pe durata evenimentului? Cum? Normal că 1 aparat/blogăr.

 

Voi, agenți, agenții și branduri! Blogării sunt și ei oameni! Țineți cont și de sentimentele sau trăirile lor! Gândiți-vă la brandul vostru și la câți clienți vă aduc acești blogări prin truda lor! Nu-i faceți să se simtă neglijați!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s