REduși

Hai să facem ceva! – că tot zice Nebuloasa-n paragraful șasă că blogosfera nu face nimic. Hai să fim ecologici, să regenerăm, să astea. De la Carmen Albișteaun din blog, care blog e o sursă de tâmpenii, ajungem la sursa unor alte tâmpenii. M-a luat valul de critică și haterism și n-am făcut prezentările:

”RE concept este platforma noastră de responsabilitate socială şi promisiunea că vom REgenera resursele pentru un mediu mai curat şi vom REda comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea şansa unei dezvoltări durabile. Credem că o lume mai bună începe cu RE. De aceea, REciclăm, REconstruim, REconsiderăm, REdesenăm, REacţionăm, RE…” 

Așa mai pe scurt, ce-și propun prostovanii ăștia să facă în czul de față? Să deseneze piste pentru biciclete. Nu-i așa că e fantastic?! (nu răspundeți la asta dacă aveți un dram de minte). Dar stai, că mai apar elevați care dezvoltă.

 

Hai să ne gândim puțin. De ce nu poate fi o pistă pentru biciclete pe drum? Pentru că bicicliștii mai cad sub roțile mașinilor. Dar dacă mașinile se ciocnesc și ajung peste bicicliști? Da, nici asta nu e bună. Bine, cei citați mai sus evident nu sunt în stare de un asemenea raționament complicat, dar așa zisele proiecte? Așa zisele proiecte ar trebui abordate de ingineri, respectiv arhitecți. Un arhitect în colaborare cu un inginer pot găsi o soluție pentru ca toată lumea să circule în siguranță. În plus, orice cale de rulare are niște toleranțe și un specific anume. Dar nu. oamenii cu studii superioare în domeniu nu par a avea mintea destul de odihnită pentru a scrie asemenea imbecilități pe bloguri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s