De ce e dam ăsta hater

De-a lungul timpului tot felul de blogări (unii mai antreprenori, alții mai proiectanți) s-au întrebat cine e dam ăsta și de ce tot heituiește el minunăție de blogări. O să-i menționez pe cei, de fapt pe cele reprezentative ale zonei de vest și nu numai, Nebuloasa și Creatza, zisă Cristina_TM în lumea blogosferică. Nu, hai să o menționez și pe Elena ”Proiect”.

Știu că am mai explicat ce și cum, că blogării spun prostii (apropo, urmează încă un heituit după articolul ăsta, deci rămâneți pe fir) că așa și pe dincolo, dar azi voi explica în termeni blogosferici. Știți cum blogării ăștia minunați, reprezentanți ai blogosferei românești, nu vor să facă fotografii de nivel profesional, nu vor să scrie articole strălucite, nu vor să facă recenzii profesionale și nu vor să scrie documentat, pentru că ei își exprimă doar părerea? Și că ar trebui lăudați pentru asta și nu pentru rezultat? Trebuie să știți pentru că asta e scuza lor universală. Ei bine, din același motiv vă heituiește dam ăsta: el nu-și dorește să fie un blogăr profesionist, deci nu-și dorește unici/unice, campanii, companii, produse Farmec, comunitate și/sau brand personal. Practic dam ăsta nu ține seama de povețele blogărilor experimentați și influențatori pentru că practică blogosferitul la nivel de hobby. Și nu, momentan nu vrea să fie atent la DETALIILE TEHNICE.

 

În concluzie, dam ăsta își exprimă părerile în mod neprofesionist (atât ca blogăr, cât și ca agenție) și trebuie să fie lăudat de blogării profesioniști pentru asta. Pentru că minunații trebuie să vadă omul din spatele blogului. De-aia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s