Maxima maximă a zilei (pentru că blogul ăsta devine maxim)

“Când ești modest lași curiozitatea să te cuprindă, celălalt inclusiv universul se deschide, trăiești în prezent, pe baza intuiției divine, ești în plină evoluție, ești atractiv pentru că tu creezi un vid care-i face pe ceilalți să se deschidă, să vrea natural să împărtășească. Când ești modest poți să creezi relații intime pentru că ești deschis și vrei să afli ce se află în inima celuilalt.”

 

fragment dintr-un articol scris de Ioan Nicuț și “guestat” de Alexandru Negrea.

 

Ioan Nicuț nu are vreun titlu dar…

“… iubește oamenii și-și îngrijește trandafirii din grădină. În timpul său liber, acesta face coaching cu liderii ca să aibă încredere în ei, să creeze o viață aliniată cu viziunea companiei lor dar și cu valorile proprii, să se transforme astfel încât să fie cine vor ei. În plus el scrie pentru liderul din fiecare și le spune oamenilor povești care-i ajută să-și găsească propria lor libertate, putere și pasiune.”

 

Nota redacției:

– Orice om cu exprimări asemănătoare celor de mai sus (a se citi incoerente) poate scrie o carte.

– Expresia frumoasă preferată a redacției este: “celălalt inclusiv universul se deschide […]

 

2 comments

  1. dap, buna aia cu universul … urmata de trairea in prezentul care evolueaza prin intuitie divina. mai departe, la faza cu “tu creezi un vid” … eu cred ca ala deja exista la autor (in cap), ceea ar explica invalmaseala de cuvinte care a dus la aceasta creatie literara nepretuita. restu’ nu mai pot comenta … deoarece eu n-am avut sansa acelui vid ci am fost educat de la o varsta foarte frageda, fiind invatat sa asimilez informatia conform unor criterii ce au la baza logica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s