dam ăsta

Dragă Tontomată, respectiv dragă Cristina, cu durere în suflet vă spun că nu ne-am intersectat privirile la jocuri sau blogmeet-nu-știu-care. Momentan mă reține Bucureștiul, dar am să revin cu un articol dedicat vouă, atotcunoscătorește vorbind.

 

P.S. Cristina, în nici un caz nu sunt atât de timișorean ca tine.

Advertisements

6 comments

  1. As prefera sa ne intalnim la o poveste cand esti prin Timisoara. Intotdeauna mi-au placut mai mult sa discut cu oameni reali, nu cu siruri de caractere scrise pe bloguri. Poate e defect profesional, asa ca o sa te rog sa ma scuzi pentru asta.

    PS oare are vreo relevanta cine-i mai timisorean? Ca doar nu suntem nicicare ciobanasii din Miorita, sa ne deosebeasca lumea dupa atata lucru.

    Sa-ti priasca Bucurestiul. Mie nu-mi place aglomeratia lui

    1. Intotdeauna mi-au placut mai mult sa discut cu oameni reali, nu cu siruri de caractere scrise pe bloguri. Poate e defect profesional” … poate ca e … da-n mod sigur e varianta mai simplista.

      @dam167 … sugerez sa va intalniti la o repriza de alergat in/cu turma pe trotuare … macar asa scapi de “nu stie despre ce scrie”. da’ fotoliul sa-l lasi acasa … c-ar fi pacat sa-i distrugi aura de canapea (indiferent daca-i din obiceiuri proaste sau e “doar” o traducere “nefericita”).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s