Heituială sexistă

Da, e vorba despre thesexist.ro. Ştiu că am mai scris despre, am mai spus că penibilul de acolo întrece orice limită şi aşa mai departe. La un moment dat credeam că nu se poate mai rău. Credeam că s-a ajuns la un nivel scăzut şi atât. Nu, m-am înşelat: se poate şi mai rău.

În ultimul articol articol (penibil) scris de partea feminină Mima, Mimi, Mime, ceva de genul, citim despre lucrurile la care se uită femeile prima dată când întâlnesc pentru prima oară un bărbat. Fătuca autoare se uită la unghii, pantofi şi lenjerie intimă. Pantofii şi unghiile trec uşor, dar chiloţii? Adică faci cunoştinţă cu un bărbat (tu, femeie fiind, repet, tu, pentru că penibila asta nu e femeie) şi după ce te-ai uitat la pantofi şi mâini, te holbezi la chiloţii lui. Da, adolescentul din tine vede un dispozitiv extrem de sofisticat care te ajută să priveşti sub hainele lui, dar nu, nu e chiar aşa. De fapt această Mimi prinde omul de curea, îi dă jos pantalonii şi cască ochii la chiloţi. Ori corespunde mistărul, ori o lăsăm baltă. Adică ori suntem privitori de chiloţi curaţi, ori nu mai suntem.

Da da ştiu ce credeţi, am avut eu o zi grea şi mi-am pus mintea cu zăpăciţii de la secsist. Parţial adevărat. Adică da, m-am chinuit toată ziua cu norme şi plăci prefabricate, dar cu heituiala e altceva. După ce m-a împăcat cu golurile din plăcile prefabricate m-am gândit să abordez problema cu un strop de diplomaţie: am trimis un mail secsiştilor prin care am cerut explicaţii legate de volumul mare de penibil din articolele publicate. Poate e ceva ce nu înţeleg eu aşa că am întrebat politicos care e poanta. În plus, curios fiind de fetish-ul puştoaicei ăleia pentru chiloţi, voiam să aflu cum trece privirea ei de pantalonii bărbaţilor, în speranţa că îmi pot cumpăra şi eu un astfel de dispozitiv pentru tantile din jur.

Acum sincer să fiu îi credeam destul de incapabili pe ăştia din spatele site-ului. Da, asta e, oi fi superficial. Mailul primit mai târziu de la o oarecare tanti Laura (eu credeam că o cheamă Miranda, deh, mai greşeşte omu’) a confirmat doar părerea mea iniţială. Aceşti … ce or fi ei, publică articolele, ca să se vadă personalitatea incultura autorilor. S-au întrebat ei dacă să facă pe editorii, dar au lăsat-o moartă. Probabil ca nici ei nu ştiu mai multă gramatică decât adolescenţii care scriu articolele. Bun. Până aici e doar lipsă de coloană vertebrală, adică un fel de Raluca Moisi.

Aliniat pentru asta. “Cand am dat drumul proiectului am avut chiar o dilema […]” Băi nene, aici m-aţi avut. Adică hai că asta m-a afectat mai tare decât ţiganca rroama aia care mi-a furat telefonul mobil acum vreo 10 ani. Alo, prostimea sexist.ro, de când mama dracului e un blog proiect? Nu, nu, staţi aşa că asta e prostie crasă, fără ocolişuri. Aici nu mai merge.

Tanti Laura, dacă tot spui că mai pot spune una alta în rubrica de comentarii a PROIECTULUI, te-aş întreba dacă ai idee de ce se rătăcesc anumite comentarii? E posibil să fie răpite de extratereştri, iar ancheta să fie cuprinsă într-un dosar secret numit MODERARE? Nu, nu, doar nu moderează ei, ei proiectanţii. În concluzie, cei din echipa thesexist.ro sunt la fel de proşti şi agramaţi ca şi cei ce trimit articole spre publicare. A da, e o ECHIPĂ. Un singur prost nu e capabil de asemenea realizări.

Cârtiţă, articolul tău e slab, dar pe lângă ăsta sau ăsta e o capodoperă. Noi să fim sănătoşi, că proiectanţi idioţi sunt pe toate drumurile.

10 comments

  1. hmmm … pantofi curati (fara urma de praf) si unghii perfecte au deobicei soferii, iar daca la asta adaug inspectia chilotilor … eu as fi mai degraba curios ce smartphone a avut clientul.

  2. Eu nu mai intru pe site-ul respectiv pentru a nu ma enerva degeaba. Oricum, buna asta cu chilotii. Mi-o si imaginez pe tipa la prima intalnire: “Textila jos sa vedem cum se prezinta lenjeria”. 😀 ))))

    1. Păi de asta i-am trimis mail respectivei project meneger – sa ia atitudine.

      Râzi tu râzi, dar acum întâlnirea e înaintea orei de franceză și e foarte normal să-i dai omului jos textila în mijlocul clasei. Acum na, o fi mai greu când se întâlnesc un antreprenor și o PR Specialistă, dar mai e mult până atunci că oricum nu ia asta mică bacul in prima.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s