Articolul cu titlul 27

Cei ce doriţi să-l citiţi trebuie să cereţi parola, iar eu voi hotărî daca v-o ofer sau nu. Cei ce nu mă cunoaşteţi aveţi două adrese la pagina contact. Singura condiţie dacă primiţi parola e să nu o daţi mai departe.

Advertisements

4 comments

 1. Singura condiţie dacă primiţi parola e să nu o daţi mai departe.” … ok, hai sa ne jucam nitel de-a “what if”: daca-ti cer parola si mi-o dai, iar ulterior apare banuiala ca cineva a dat parola mai departe (improbabil nu e sinonimul lui imposibil) … n-am cum dovedi ca n-am dat-o eu mai departe si pic de fazan pentru ca nu m-am gandit dinainte la asta. neah, chiar daca sunt baiat, mama mi-a zis sa nu ma sui in masini straine … ca odata-n ele, n-ai de unde sti 100% unde se duc. iar daca-n real life nu fac afaceri bulgaresti, nu vad de ce le-as face online …

  1. Nu e nici o afacere bulgărească şi nu cred că îşi au rostul speculaţiile. E ceva personal care am vrut să apară aici, dar totuşi nu pentru toată lumea. Nu e un secret de stat să fie păstrat cu sfinţenie. E vorba de încredere, fără ca eu să ştiu dacă va fi înşelată sau nu.

   1. n-ai inteles: nu conteaza ce-i in acel text parolat, e vorba de-o analiza logica legata de sensul cuvintelor.

    atata timp cat nu exista macar doua token-uri distincte de identificare, oricine stie acel unic token are acces … cu alte cuvinte “A=B= … =X=Y=Z” deoarece toti folosesc aceeasi parola. pentru majoritatea oamenilor o fi ok identificarea asta en gros, da’ nu si pentru mine in conditiile propozitiei citate (chiar daca scriu anonim … adica oricine poate “semna” cu INTJ si eu pot face lejer o adresa yahoo numa’ pentru asta). un exemplu sugestiv ar fi: dai cheia casei tale la 10 persoane si apoi gasesti totul vraiste in casa (sau mai rau: si lucruri lipsa) fara urme de intrare fortata … eu nu vreau cheie, nici daca ma roaga cineva, pentru ca nu vreau sa-mi asum acel risc.

    pe de alta parte, tu care tii la intelesul cuvintelor si stii ca “fiecare pasare pe limba ei moare” (iar pasarele fura deja multi antreprenori), ar trebui sa intelegi ca acea propozitie citata de mine n-o mai poti lua inapoi … ca “fără ca eu să ştiu dacă va fi înşelată sau nu.” nu mai are valoare in context, ba chiar contrazice logic ce-am citat eu … si data viitoare vei fi “cu lectia invatata”.

    ps: nu e ceva personal, nu te cunosc si n-am nimic cu tine … doar iti prezint punctul meu de vedere (in loc sa ma fac ca ploua).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s