dam167 scrie Advertorial [P]

Sunt sigur că toţi aţi dat de ele pe diverse bloguri şi v-au îmbogăţit spiritul. Tot felul de articole slabe gen ăsta sau campanii întregi şi strategii revoluţionare de genul ăsta. Hai să nu fim răi, mai face omul un ban şi noi suntem invidioşi că nu primim şi noi 125 RON + TVA pe asemenea articole. Am discutat aici la redacţie şi am ajuns la concluzia că daca vrem să avem un blog profesionist trebuie să facem şi de-astea. Există şi dezavantaje, de exemplu Miruna a rămas cu larimi în ochi încremenită lângă iMac-ul său pentru că a părăsit-o un cititor sătul de…advertoriale. Asta e viaţa, nu le poţi avea pe toate. Bun bun, or fi ele articolele slabe, dar cât de greu poate fi să scrii unul? Ne-am chinuit şi noi dar a ieşit un articol foarte bun. Vă invit să-l citiţi:

Încă de copil mi-a plăcut natura. În fiecare zi alergam prin pădure, ca în aia cu fiind băiet păduri cutreieram. Dar eram în oraş şi în spatele blocului nu era pădure. Dar copii eram şi ne imaginam pădurea. Era totul verde, erau flori, păsări cântau, miresmele îmbătătoare ale naturii ne invadau simţurile şi alte descrieri de-astea specifice compunerilor din clasa a treia. Bun, pasionat fiind de fotografie m-a fascinat tot timpul verdele crud şi nuanţele vii ale naturii. Petreceam ore în şir prin gropi sau printre armături visând la sălbăticia şi frumuseţea nebănuită a naturii.

STOP! Acum dam167 va lega această poveste extrem de bine scrisă şi cu o profunzime de nedescris, care ar face până şi ochii unui peşte să clipească înlăcrimaţi, de produsul care se vrea a fi advertorialisit prin acest articol. A fost nevoie de acest avertisment pentru că trecerea ar fi fost atât de fină încât nimeni nu s-ar fi prins, nici măcar autorul articolului.

Acum puteţi aduce în casa voastră aceste culori vii folosind filmul fotografic codak eurocolor-telecolor GOLDPLATINĂ film cu valori ISO între 134,5 şi 139,2, cu 24 respectiv 36 de poziţii. Filmele sunt distribuite de codakcorporeişăn.com şi sunt sută la sută româneşti, fabricate în Taiwan. Încercaţi-le şi voi pentru că mie mi-au schimbat viaţa. Susţin şi recomand codak, în calitate de blogăr slab, influencer şi CEO al proiectului dam167.wordpress.com

 

Da, deci asta a fost. După cum vedeţi e un articol de mare rafinament ce apare ca o incununare a muncii depuse aici la redacţia dam167 şi parteneriatul cu codak.

2 comments

  1. stai sa vad daca am inteles bine: ai primit pe articol 125 RON + TVA … bani cu care ai cumparat filmul fotografic (“mostre gratuite”, “samples”, “materiale promotionale” sau te-miri-cum-dreq-le-mai-denumesc-astia nu ti-au dat, ca altfel ar fi trebuit sa pomenesti de ele) … mda, cam asa pateste un blogăr slab: nici macar TVA nu deduce!

    da’ sa nu uit: pe aceasta cale doresc sa multumesc redactiei pentru introducere … care, dupa mici cosmetizari si adaptari (de ex. “sălbăticia şi frumuseţea ta nebănuită”) , a impresionat audienta pana la … aaa … sa-i zicem “happy end”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s