Răspunsurile redacţiei

Având în vedere că milioane de oameni ne scriu zilnic pe adresa redacţiei, ne-am gândit să publicăm câteva răspunsuri (câteva pentru că nu suntem în stare să scriem mai mult – asta e, nu suntem toţi Miruna Siminel) cu scopul de a ajuta tinerii dezorientaţi. Hai să vedem.

ce rol au obiectivele 18-55 ?

Principalul rol al acestora este cel de spărgător de nuci. E uşor şi totuşi destul de robust pentru a crăpa coaja tare a nucilor. În cazul în care aceste obiective (care ele toate este unul singur în acest caz) sunt Nikon, pot fi filosite uneori pentru a fotografia, dar foarte rar.

de ce nu imi merge obiectivul la aparatul foto

E posibil ca utilizatorul să prezinte una sau mai multe defecţiuni de ordin mecanic sau electric. Aceste defecţiuni se pot repara uşor (o siguranţă arsă) sau pot compromite utilizatorul. Se recomandă o verificare la cel mai apropiat service.

momente romantice in doi

Cât mai multe, că viaţa e scurtă.

merita banii tamron 70-200

DA.

obiective nikon cu tratamente

Este vorba de obiectivele ce posedă un carnet de sănătate valid. În cazul în care verifici asta după ce citeşti acest rând probabil ai deja o ştampilă a unui spital de boli neurologice în propriul carnet de sănătate.

doru carbonaru

Îi voi transmite că l-ai căutat.

cai obositi

Sunt acei cai care au alergat până au obosit.

regulile unui antreprenor

Ei bine, cu asta redacţia dam167 chiar te poate ajuta. Principalele reguli sunt:

1. Trebuie să foloseşti termeni tehnici precum proiect, antreprenoriat, startup, leadership, dezvoltator, agregator etc. Da, tot timpul, pentru ca un antreprenor adevărat vede un proiect chiar şi în căutarea unui salam prin frigider, sau unul mai Florin pe trilulilu.

2. Trebuie să ai tot timpul o ţinută adecvată: opusul ţinutei business.

3. Trebuie să fii blogăr.

4. Eşti un duşman de moarte al coerenţei.

5. Incultura e ruptă din rai.

conventie de antreprenoriat

De fapt se numesc conferinţe. Şi au spicări. Oameni cu blog la cap. E plin de ele, doar că uneori sunt greu de observat prin padurea de antreprenori si metrii ster de exprimări din jurul lor.

 

Na, cam asta a fost. Speră să vă fie cu folos răspunsurile şi nu ezitaţi să ne scrieţi şi pe viitor. Ne simtţim şi noi tot mai antreprenori cu fiecare milion de scrisori care se acumulează şi suntem mândri de miliardele de unici pe zi. (cam 8,39 miliarde de unici are acest blog în fiecare zi).

 

2 comments

  1. aaa … nu mai e valabila regula nr. 6 – “daca nu ai tuitar, trebuie sa ai macar un alt antreprenor in blogroll”? ca cica una hirundo non facit ver … si un proiect care se respecta tre’ sa aibe si sustinatori de renume (daca altfel nu, macar pe ideea corb la corb nu scoate ochii).

    ps: caii obositi sunt acei cai care au obosit lasand incontinuu stapanilor impresia ca n-au nimic impotriva …

  2. Păi nu ştiu dacă se mai poate să n-ai tuităr. Adică îmi pare dovadă de amatorism să n-ai. Interesantă asta cu antreprenorul în blogroll; la asta nu m-am gândit. Cât despre susţinători, neapărat! Dar se adună ei; ajunge să începi să spui prostii că ei vor veni şi te vor susţine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s