Ocroteşte pădurea!

Proiect ecologic, zic.

Cine suntem?

Păi redacţia dam167. Da, inclusiv Viorel.

Obiectiv

Ne dorim să salvăm pădurea în mod blogosferic prin evitarea limbajului de lemn. Dacă ai un IQ de minim 37 ţi-ai dat seama că pentru limbajul de lemn e nevoie de (da, ţi-am zis eu că te prinzi) LEMN.

Susţine cauza

Dacă vrei să ni te alături, trimite un email pe adresa redacţiei şi te vom contacta.

Alte detalii despre proiect

Dacă eşti antreprenor, sau doar focusat aşa de felul tău, susţine şi tu acest proiect, care are şi benăr. Poţi să-l iei pe blogul tău, poţi să-i dai foc, poţi să-ţi dai ţie foc, poţi face ce vrei, doar să nu mai iriţi lumea cu exprimările tale penibile. Mai mult, ar fi frumos din partea ta să nu mai baţi limba română cu o funie cu noduri (a se citi englezisme de 2 lei).

Voi da un exemplu pozitiv: Elena “Proiect” Cîrîc, care circulă cu bicicleta în speranţa că volumul mare de material lemnos necesar limbajului ei este anulat de lipsa noxelor emise în atmosferă. Bravo Elena! Chiar dacă nu e foarte eficient ce face ea (pentru că ar trebui să facă zilnic 78657988379 km pe bicicletă pentru a contracara tăierea copacilor), sperăm că şi alţii vor urma exemplul ei.

Renunţă la limbajul de lemn! Lasă planeta să respire! Ecologizează-ţi vocabularul! <multe alte tâmpenii de genul>

5 comments

  1. toate bune si frumoase … da’ ati uitat ceva foarte important: a sosit momentul ca toti sustinatorii cauzei sa blameze public cititul, cartile (de orice fel, da’ totusi dex-ul in primul rand) si bibliotecile. vrem Farenheit 450!

    1. Da, dex-ul ar trebui ars. Ăsta chiar e ca un ciot în ochiul antreprenorului. Odata înlăturat, coachingul merge mult mai bine. Ce zici tu se opune oraşului care citeşte, care la rândul lui e alt proiect. Oare proiectele de sens contrar se scad?!

      1. nop … “orasul care citeste” nu prea conteaza-n ecuatie fiind vorba de aceleasi carti (la moda) care se plimba din mana-n mana si deci nu contribuie la defrisari noi. ba din contra, ar trebui sa sprijiniti antreprenorii acelui proiest … aia care citesc primii cele cateva carti esentiale … ca tre’ si formatori de opinie. apoi, in timp, oricum se va dovedi ca o singura carte (chiar) merita citita … si chiar si ea poate reveni la forma initiala de popularizare (in fond si copacii sunt traiesc, sunt vii).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s