Blogoştiri

Având în vedere că Alecsandra cu greu mai poate fi găsită trează, m-am gândit să preiau eu iniţiativa şi să vă mai povestesc ce s-a mai întâmplat prin blogosferă onlain în ultima vreme.

Începem cu o ştire şocantă: Nebuloasa a fost hărţuită de un stocăr în plină zi! Puteţi citi aici relatarea ei cu privire la acest subiect.

Era o zi ca oricare alta când Nebuloasablondă s-a translatat în offline folosind portalul propriu (specificaţiile tehnice şi funcţionarea acestui portal, obiect ce se crede că ar folosi antigravitaţia, ne sunt necunoscute). Acolo a avut ghinionul de a-l întâlni pe acest stocăr, experienţa fiind de-a dreptul dramatică, după cum ne povesteşte blogăriţa pe blogul personal. Redacţia dam167 a reuşit să-l identifice pe acest stocăr care îşi spune Evanghelistul şi are vârsta de 15 ani. El spune că o urmăreşte pe “Zâna organizării” încă de la 13 ani, de când a simţit semnele pubertăţii. În schimbul unei sume de bani “Evanghelistul” ne-a oferit imagini cu Nebuloasa în ipostaze compromiţătoare:

AVERTISMENT: Interzis minorilor!

Imaginea 1 (Nebuloasa dansând lasciv)    Imaginea 2 (Nebuloasa accesând portalul) Imaginea 3 (Nebuloasa ataşând imagini blogului personal).

Până la identificarea stocărului s-a luat în calcul şi un complot menit să strice imaginea Nebuloasei în blogosferă (toată lumea ştie invidia oamenilor pentru abilităţile organizatorice remarcabile ale blogăriţei).

Rămânem în sfera şocantului şi ne îndreptăm atenţia spre articolul Cârtiţei. Se spune că această domnişoară dezvoltă în secret noi metode de tortură folosind zgomote pe care ea le denumeşte argotic “muzică”. Nimeni nu ştie cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt, pentru că nu au fost supravieţuitori. Redacţia dam167 bănuieşte că specimenele care sunt supuse noilor metode de tortură sunt racolate cu ajutorul proiectului “Schimb de cărţi”, ultima întâlnire a membrilor acestui proiect ocult s-a consumat în data de 5 decembrie anul curent. Încă nu există dovezi clare împotriva acestei violări a drepturilor omului, dar redacţia dam167 pregăteşte o misiune sub acoperire cu scopul de a demasca întreaga operaţiune.

Mergem acum spre lumea proiectelor, pe blogul Elenei “Proiect” Cîrîc. Elena s-a decis să găzduiască superficialitatea pe blogul personal, astfel colegi eminenţi de-ai ei s-au îngrămădit să scrie articole de 2 lei. Superficialitatea înfloreşte cu fiecare articol şi estimăm atingerea unor cote fulminante în vara anului viitor. Elena, proiectul tău este de perspectivă!

În continuare ştirile pe scurt:

 • Creaţa (zisă Cristina_TM în lumea interlopă) este în continuare frilensăr.
 • Raluxa se jură că are un nou hater (heităr).
 • Se anunţă cod galben de prostie în întreaga blogosferă.
 • Numărul proiectelor blogosferice a crescut cu 589% faţă de luna trecută.

Încheiem acest buletin cu un concurs propus de Miruna. Redacţia dam167 vă sfătuieşte să nu rataţi concursul deoarece se anunţă a fi unul dintre cele mai idioate concursuri propuse până în prezent. Pentru a câştiga aveţi nevoie de mai multe abilităţi teoretice şi practice precum îndemnarea prostimii să dea like la prostia pe care o scrieţi pe pagina de facebook a Mirunei. Grăbiţi-vă, mai mulţi blogări superficiali s-au înscris!

 

ACTUALIZARE: Concursul idiot organizat de Miruna a înregistrat primul abandon. Este vorba despre o domnişoară care după primele 600 de spam-uri s-a săturat. Asta ca să vă faceţi o idee despre cât de dur este acest concurs. Numai proştii cu multă răbdare şi o minte îngustă pot obţine izbânda în urma unei asemenea încercări. Dragă Miruna, spui tu acolo că gândeşti, dar trecem şi la fapte în viitorul apropiat?

Advertisements

8 comments

 1. Si tu esti un pic superficial pentru ca analizezi in graba, fara sa vezi ce e dincolo de primul invelis. Tre sa ai rabdare sa ajungi la nucleu si toleranta 🙂

  Oricum, te inteleg nici mie nu-mi plac merele un pic lovite din alea cu pete 😛

 2. Mihai şi Victor: Nu ştiu cum e cu gânditul. Dacă s-a întâmplat să gândească, a şters orice urmă.

  @Smile: Da, cam ai drepetate. Tind să judec după primele 10 prostii citite în acelaşi articol.

 3. Redacţia dam167 bănuieşte eronat racolarea. Pe de altă parte, redacţia dam167 are libertatea să presupună ce doreşte, la fel cum şi Cârtiţoiu’ are libertatea să-i ignore aberaţiile. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s