Prin #Blogosferanoastră

Cu invidie în suflet pe succesul Nebuloasei şi al plimbărilor ei, redacţia Dam167 s-a gândit să organizeze ceva inedit. Astfel vineri 6.08.2010 s-a închis taraba pentru ca angajaţii să poată merge în proiectul #Blogosferanoastră. Fără sa o mai lungim, mai întâi să cunoaştem echipa care a făcut parte din proaspătul proiect:

C.E.O. – dam167

Redactor Sef – dam167

PR Specialist – dam167

PR NonSpecialist – dam167

Marketing Director – dam167

Marketing Assistant – dam167

Executive Director – dam167

Singurul bou care scrie – dam167

Proiectul a fost demarat sâmbătă dimineaţa şi s-a încheiat duminică seara. Sponsori au fost Exiltur, Carpathair şi Blog Hotel 5* care s-a ocupat de cazare. Ca să păstrăm totuşi ideea de comunitate de blogări, angajaţii redacţiei vor primi titlul de blogăr după cum urmează:

C.E.O. – dam167 – blogăr 1

Redactor Sef – dam167 – blogăr 2

PR Specialist – dam167 – blogăr 3

PR NonSpecialist – dam167 – blogăr 4

Marketing Director – dam167 – blogăr 5

Marketing Assistant – dam167 – blogăr 6

Executive Director – dam167 – blogăr 7

Singurul bou care scrie – dam167 – blogăr 8

Excursia a fost fantastică, am cunoscut oameni fantastici (cei mai sus enumeraţi, ne-am cunoscut între noi), locurile vizitate au fost superbe şi restul prostiilor pe care le-ai scrie într-un articol în care lauzi ceva. Să va prezint itinerariul deci:

Sâmbătă:

Aici am văzut toate proiectele din blogosferă, stivuite frumos, învelite cu un colorat entuziasm. Elena se plimba binevoitoare pe coridoare cu ceea ce părea a fi o bicicletă, din când în când zbierând din toţi rărunchii “E mai ecologic cu avionuuuuuuuuuuuuu!”.

Aici n-am văzut nimic, dar ni s-a părut normal să căutăm un ghid turistic în prima zi. Am căutat degeaba. E un loc inutil, asemeni infocentrelor româneşti: mai scrie una alta, dar nimic util.

Duminică:

E un loc ce merită văzut. E un loc unde vezi (asemeni unui muzeu de ceară) diverse personalităţi din blogosfera românească. Nu se întâmplă nimic, nimic nu e real, dar te poţi plimba printre ei şi îi poţi admira.

Am considerat că e normal ca finalul ultimei zi să fie dedicat cumpărăturilor. Aici la Tonomata găseşti de toate. Brelocuri, poze făcute de Iubi, poze cu copii de blogări, videoclipuri pe care nu le cauţi, chiar şi articole de 2 lei de care chiar nu ai nevoie. Se spune ca după ce ai cumpărat de la Tonomata un iutub cu muzică cu ploaie, îl poţi întoarce cu capul în jos şi pe toată durata melodiei va curge apă din iutub.

Oferta culinară în aceste două zile nu a fost variată. Cu toate astea s-a mâncat bine. Felul principal a fost constituit din gogosile vândute de toţi blogării menţionaţi mai sus.

Pe final, cuvintele sunt de prisos. Au fost 2 zile memorabile în care am legat prietenii şi ne-am simţit fantastic. Mai jos sunt şi câteva fotografii cu locurile vizitate.

13 comments

 1. Având în vedere că nu am un calculator pe care să-mi pot prelucra fotografiile, mă gândeam la un proiect pentru un ghid al blogărilor proiectanţi (ei aşa de felul lor). Acum ca le-am arătat cum să-şi evalueze fotografiile, poate le spun şi cum să facă un proiect.

  1. Pe laptop nu poţi? Sau nu te descurci cu touch padu’?

   Cât despre proiectul tău, mi se învârte mintea pe loc. Auzi, da’ dacă nu faci şi un workshop pe tema asta, tot deageaba.

 2. Folosesc un mouse wireless 🙂
  Display-ul e sărăcăcios şi pe ducă. În plus lucrez cu fişiere mari (30 Mb/cadru) şi merge greu.
  Trebuie şi workshop, desigur. Cred ca ar fi frumos daca ar fi urmat de o conferinţă, cu speaker. Mai am nevoie de sponsori şi cazare pentru invitaţi, că aşa e trendy. Nu de alta dar Elena “Proiect” ar veni de la mare distanţă.

 3. Da, ai dreptate. Trebuie să-i atrag de partea mea pe proiectanţii serioşi din blogosferă (Elena “Proiect”, Cristina_TM zisă Creaţa în lumea interlopă, Nebuloasa blonda zisă Tiţa în lumea interlopă şi desgiur, Corina Georgescu, un fel de Elena Udrea a blogosferei.

 4. Păi eu nu sunt haterul tău . E posibil să heituiesc articolul lui despre heituiala. Mi se pare vulgar, prost şi ieftin.

 5. Ce-ai mai cu copchii? De ce vrei neaparat sa le iei galetica si lopatelele, ei cu ce se mai dicstreaza? In alta dezordine de idei, faptul ca apari pe toate blogurile lor si comentezi, apoi mai trantesti si un post despre asta, dovedeste ca ai la fel de mult timp liber la dispozitie ca si ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s