Paralela 45

Un loc frumos, cochet, linistit si racoros. Daca se mai spune ca ar conta drumul, nu neaparat destinatia, acest locsor animat de cascade si torenti e o incununare a unui drum linistitor si meandrat. E un mic popas care nu trebuie ratat, intr-o zona cu mult prea multe povesti. De cand am pasit prima oara acolo, aproximativ acum 18 ani, imi tot doresc sa revin si sa surprind oarecum “glasul” acelor cascade. Am avut ocazia anul acesta si anul trecut si asta a iesit. Se putea si mai bine. Poate data viitoare. Chiar daca imi privesc cadrele cu putin scepticism, a fost o zi frumoasa cu amintiri si viitoare amintiri, care conteaza mult mai mult.

5 comments

  1. Splendide poze si potrivite pentru descrierea facuta. Nu am ajuns inca acolo, iar acum datorita tie e de-a dreptul tenntant 🙂

  2. Merci, ma bucur ca te-au facut sa-ti imaginezi locul. E un coltisor de natura pe marginea drumului. Cand opresti in dreptul semnului “Paralela 45” nu pare a fi nimic deosebit, dar dupa ce intri putin in padure, urmarind cursul apei, parca intri intr-o alta lume. E un loc deosebit pentru un popas. Fara falsa modestie, pot obtine fotografii mult mai frumoase de acolo, cu putin mai mult timp alocat fotografiei si lumina buna. Abia astept sa ajung din nou acolo :). Recomand cu caldura!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s