Apetisanta Bratislava

Am sa evit sa mai aberez aici, pentru ca si de aceasta data cuvintele sunt de prisos. Una din cele mai reusite experiente de acest gen. Cu toate ca am stat putin si prima si a doua oara, orasul pare sa ma impresioneze tot mai mult. Deci, cadrele:

 

 

 

 

 

 

 

12 comments

  1. cel/cea anonim(a), ai putea scrie acolo un pseudonim (gigel, dorel, marcel, petronel sau unul funky daca esti o ea – pentru ca nu ai scrie vasilica sau ceva de genul) macar asa de dorul lelii. nu stiu daca e neaparat mai comod sa nu ai o semnatura oricare ar fi ea mai ales ca emiti informatii mult mai intime, (cum ar fi ip-ul) deci chiar in anonimat nu esti.

  2. cel/cea anonim(a), am cerut un pseudonim, nu un nume. te poti semna cum vrei. dupa cum ziceam, am mai multe informatii decat crezi tu de fiecare data cand scrii un comentariu. daca as vrea sa-ti stiu numele, probabil as putea prin intermediul lor. numele tau nu ma intereseaza in mod deosebit in cazul de fata.

  3. cornelia, bautura este COLA. exista marci precum coca cola, pepsi cola, rio cola si asa mai departe. asa cum berea e bere chiar daca se numeste noroc sau carlsberg.

  4. da, probabil ca e. e foarte simplu: dam167 ii raspunde lui pseudonim. ca sa fac o paralela, sunt perfect de acord cu necompletarea adresei de email. o ascunzi atat pe ea (adresa de email care este) cat si pe acel nume. esti liber sa iti spui cum doresti. ai putea chiar sa-l schimbi la fiecare comentariu, ca sa ma derutezi 🙂

  5. ionut, nu esti barbat! e clar ca avem de-a face cu o gagica 😀 si e clar ca e topita dupa tine!! o inteleg perfect… la voloare ta… 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s