Praga – Partea 1

IMG_2180

“Orasul de aur”. Asa i s-ar spune. Nu sunt eu in masura sa aprob sau sa dezaprob. Un lucru e cert: e la moda! E un oras “la moda”! Ce inseamna asta? Inseamna ca TREBUIE sa-l vezi. E un oras frumos, sunt multe obiective turistice, sticla sau cristalul de Boemia reprezinta un suvenir de interesant, iti poti face fotografii singur/ singura, alaturi de prieten/prietena sau intr-un grup de prieteni pe pod, pe langa pod, dupa pod, sub pod, inspre pod, dinspre pod, in zona podului; la fel si pe vaporas, in piata, pe jos, pe sus, in masina, langa masina si lista poate continua.

IMG_1940

Parca postul tinde sa se transforme intr-un “review” sau o dura critica la adresa celor ce vor sa-l viziteze doar pentru ca e…TARE. Nu e chiar asa. Dupa umila mea parere, ai putea spune ca sunt multe de vazut…multe de facut si de incercat. Nu are grandoarea Budapestei, nu are rafinamentul Venetiei, ii lipseste aerul placut al Barcelonei si nu are zbuciumul Berlinului. Astfel o prima impresie ar fi ca e fain…dar nimic deosebit. Nu stiu daca e chiar asa. Cred totusi ca ai nevoie de o alta atitudine decat au cei 98% din turistii care ii cauta strazile inguste; una care sa-ti permita sa simti ce e in jur atunci cand esti acolo. Nu cred ca am reusit sa intru in acea stare cat am stat acolo. Poate putinii care cititi ce scriu eu aici ati fost si ma contraziceti. poate doriti sa mergeti si suna revoltator parerea mea. Daca e cazul, exista sectiunea “Comentarii”.

IMG_2074Deci in concluzie, e la moda, e de aur si e ticsit de turisti. Vizitati-l totusi!

One comment

  1. flux mare de turisti gasesti in multe capitale europene. conteaza totusi si perioada in care mergi.. ( luna, perioada din cursul saptamanii). mie praga mi-a placut mult. datorita berii, desigur 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s