avem si noi, dar nu ne intereseaza…

avem si noi o varianta chiar mai reusita…un aer impunator al dinastiei Corvinilor…insa spre deosebire varianta pastrata si apreciata in Ungaria, noi ne-am batut joc…am preferat sa lasam Hunedoara intr-un nor de fum…

hun.jpg

4 comments

  1. am vazut azi o stire, cum ca autoritatile organizeaza un concert prin care spera sa stranga fonduri pentru a incepe reabilitarea, asa ca poate nu ne-am batut joc….

  2. Poate nu mai e fum…dar pare un oras imbracat in cenusa; cat despre castel, sa lasi un asemenea monument in paragina mi se pare o mare bataie de joc. Incercam sa ne ridicam in slavi intreaga istorie insa ne rezumam la fapte eroice prin manualele elevilo…trist

  3. am fost pentru prima oara in Hunedoara anu’ trecut in septembrie,si mare mi-a fost dezamagirea ca n-am putut vizita castelul,pe motiv ca era in renovare. da’ uite ce am gasit azi pe net,ca banii au fost folositi ineficient..

    pe langa cateii care m-au terorizat,pentru ca erau f multi,si destul de violenti,am avut aurpriza sa ajungem intr-o gara unde stupoare..nu era lumina!!(dada,la gara din Hunedoara ma refer..) o doamna ne-a povestit ca orasul a murit odata cu industria,ca f multa lume a plecat sa munceasca in afara.. un oras f trist si f sarac..fara perspective..un turism dinamic si un castel unde sa se aiba loc concerte,spectacole ar fi revigorat zona..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s